Peste cu fructe de mare

de nico15 in Salau, 29 Noi 2010 | 5366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de coctail de fructe de mare(caracatita, calamar, surimi)
  • 1 file de salau
  • condimente pentru peste
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g de capere
  • 100 ml de vin rosu
  • sos de stridii - cateva picaturi deoarece este foarte sarat
  • 1 frunza de dafin
  • un praf de rosii uscate de la Kamis
  • folie de aluminiu
  • 1-2 feli de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu fructe de mare:

Se asezoneaza fileul de salau si se unge in prealabil cu ulei de masline, de jur imprejur se pun fructele de mare(care sunt prefierte), se sareaza, pipereaza, se adauga cateii de usturoi taiati fin, se pun caperele. Se stropeste cu vin, se pune un praf de rosii si putina boia dulce/picanta dupa gustul fiecaruia. Se stropeste cu vin si se adauga pe peste cele doua rondele de lamaie si se picura cateva picaturi de sos de stridii.

Se face o barcuta din aluminiu, se infasoara totul in acesta, se pune intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si se da la cuptor 15 minute. Se scoate dupa aceasta perioada si se verifica daca este gata se desface barcuta si se va servi direct din aceasta. Un deliciu.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau